Canelons d'espinacs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli ofega la ceba, el gra d'all, els pinyons, els filets d'anxova i les panses de Màlaga, deixa fregir 2 o 3 minuts, afegeix la farina i barreja bé.
Afegeix els espinacs i la llet.
Retira del foc, incorpora el formatge emmental i barreja bé amb una espàtula de fusta.
Salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet, empolvora amb formatge i gratina


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se