Canelons d'espinacs
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 1 quilo i 1/2 d'espinacs bullits, escorreguts i picats.
- 100 grams de panses de Màlaga.
- 20 grams de pinyons.
- 25 grams de farina.
- 50 grams de formatge emmental ratllat.
- 6 filets d'anxova.
- 1 litre i quart de llet.
- 1/2 ceba.
- 2 grans d'all.
- Oli, sal i pebre.
Elaboració
En una cassola amb oli ofega la ceba, el gra d'all, els pinyons, els filets d'anxova i les panses de Màlaga, deixa fregir 2 o 3 minuts, afegeix la farina i barreja bé.
Afegeix els espinacs i la llet.
Retira del foc, incorpora el formatge emmental i barreja bé amb una espàtula de fusta.
Salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet, empolvora amb formatge i gratina
Comparteix aquesta recepta: