Galetes de festucs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfeu el forn a 200º.Poseu els festucs en una plata i torreu-los fins que comencin a canviar de color uns 6 o 8 minuts.
Traieu-los del forn i deixem refredar, despres moleu-los molt fins junt amb el sucre de vainilla.
Abaixeu la temperatura del forn a 160º.
Barrejem la farinaa,el llevat,i un pesic de sal.
Afegim els festucs i la barreja de sucre, incorporem la mantega.
Treballem la pasta de mica en mica fins formar una massa dura.
Estirem sobre el marbre enfarinat, la deixem d'1 cm. de gruix i la tallem en crcles o la forma que vulgueu.
Les posem al forn fins que agafin color.

40min

Notes

Es pot substituir els festucs per ametlles, avellanes, pinyons o nous

El sucre de vainilla es fa posant una beina de vainilla dins del pot de sucre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se