Galetes de festucs
Categoria:
Tipus de plat: Galetes
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 75 grms. de festucs pelats
- 50 grms de sucre de vainilla
- 150 grms. de farina
- 1/4 de culleradeta de llevat
- Un xic de sal
- 125 grms. de mantega
Elaboració
Escalfeu el forn a 200º.Poseu els festucs en una plata i torreu-los fins que comencin a canviar de color uns 6 o 8 minuts.
Traieu-los del forn i deixem refredar, despres moleu-los molt fins junt amb el sucre de vainilla.
Abaixeu la temperatura del forn a 160º.
Barrejem la farinaa,el llevat,i un pesic de sal.
Afegim els festucs i la barreja de sucre, incorporem la mantega.
Treballem la pasta de mica en mica fins formar una massa dura.
Estirem sobre el marbre enfarinat, la deixem d'1 cm. de gruix i la tallem en crcles o la forma que vulgueu.
Les posem al forn fins que agafin color.
Notes
Es pot substituir els festucs per ametlles, avellanes, pinyons o nous
El sucre de vainilla es fa posant una beina de vainilla dins del pot de sucre
Comparteix aquesta recepta: