Galetes de festucs

Ingredients

  • 75 grms. de festucs pelats
  • 50 grms de sucre de vainilla
  • 150 grms. de farina
  • 1/4 de culleradeta de llevat
  • Un xic de sal
  • 125 grms. de mantega

4 racions

Elaboració

Escalfeu el forn a 200º.Poseu els festucs en una plata i torreu-los fins que comencin a canviar de color uns 6 o 8 minuts.
Traieu-los del forn i deixem refredar, despres moleu-los molt fins junt amb el sucre de vainilla.
Abaixeu la temperatura del forn a 160º.
Barrejem la farinaa,el llevat,i un pesic de sal.
Afegim els festucs i la barreja de sucre, incorporem la mantega.
Treballem la pasta de mica en mica fins formar una massa dura.
Estirem sobre el marbre enfarinat, la deixem d'1 cm. de gruix i la tallem en crcles o la forma que vulgueu.
Les posem al forn fins que agafin color.

40min

Notes

Es pot substituir els festucs per ametlles, avellanes, pinyons o nous

El sucre de vainilla es fa posant una beina de vainilla dins del pot de sucre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1520 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: