Galetes de festucs

Ingredients

  • 75 grms. de festucs pelats
  • 50 grms de sucre de vainilla
  • 150 grms. de farina
  • 1/4 de culleradeta de llevat
  • Un xic de sal
  • 125 grms. de mantega

4 racions

Elaboració

Escalfeu el forn a 200º.Poseu els festucs en una plata i torreu-los fins que comencin a canviar de color uns 6 o 8 minuts.
Traieu-los del forn i deixem refredar, despres moleu-los molt fins junt amb el sucre de vainilla.
Abaixeu la temperatura del forn a 160º.
Barrejem la farinaa,el llevat,i un pesic de sal.
Afegim els festucs i la barreja de sucre, incorporem la mantega.
Treballem la pasta de mica en mica fins formar una massa dura.
Estirem sobre el marbre enfarinat, la deixem d'1 cm. de gruix i la tallem en crcles o la forma que vulgueu.
Les posem al forn fins que agafin color.

40min

Notes

Es pot substituir els festucs per ametlles, avellanes, pinyons o nous

El sucre de vainilla es fa posant una beina de vainilla dins del pot de sucre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1350 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: