Postre de llet de coco

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa la llet, el coco, la farina, el sucre i el sucre de vainilla en una cassola i barreja bé amb un batedor.
Portar a ebullició sense deixar de remenar.
Afegeix la mantega, i deixa que es fongui.
Col•loca la crema en bols, copes o gots de postres, cobreix amb paper film i deixa refredar a la nevera fins que el serveixis o com a mínim unes 4 hores.
Abans de servir, decora amb pistatxos


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se