Cabell d'àngel

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

20 racions

Utensilis

Olla a pressió o normal i cassola de fang.

Elaboració

Partir la carbassa (és molt dura, podem tirar-la al terra o martellejar un ganivet per aconseguir clavar-lo).
La courem a l'olla ràpida uns 40 minuts. Deixarem refredar dins de la seva mateixa aigua.
Treure, les llavors i buidar la carn.
Deixar-los unes 12 hores en un colador, pressionarem perquè perdi tota l'aigua.
Ja podem posar la polpa amb el sucre i la pela de llimona o taronja lligada amb la canyella a coure a poc foc. Millor si es fa en una cassola de fang.
Cal anar remenant i no descuidar-se, afegint una mica de l'aigua de cocció perquè no sens cremi de sobte. Quant "caramelitzi" ja estarà .

1h

Notes

És una bona base per a moltes postres.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se