Cabell d'àngel

Ingredients

  • 1 carbassa de cabell madura,
  • ½ parts del pes de la cidra cuita (sense pelar i sense llavors) en sucre
  • Pell de taronja o llimona (sense gens de part blanca)
  • 1 pal de canyella.

20 racions

Utensilis

Olla a pressió o normal i cassola de fang.

Elaboració

Partir la carbassa (és molt dura, podem tirar-la al terra o martellejar un ganivet per aconseguir clavar-lo).
La courem a l'olla ràpida uns 40 minuts. Deixarem refredar dins de la seva mateixa aigua.
Treure, les llavors i buidar la carn.
Deixar-los unes 12 hores en un colador, pressionarem perquè perdi tota l'aigua.
Ja podem posar la polpa amb el sucre i la pela de llimona o taronja lligada amb la canyella a coure a poc foc. Millor si es fa en una cassola de fang.
Cal anar remenant i no descuidar-se, afegint una mica de l'aigua de cocció perquè no sens cremi de sobte. Quant "caramelitzi" ja estarà .

1h

Notes

És una bona base per a moltes postres.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1669 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: