Cabell d'àngel

Ingredients

  • 1 carbassa de cabell madura,
  • ½ parts del pes de la cidra cuita (sense pelar i sense llavors) en sucre
  • Pell de taronja o llimona (sense gens de part blanca)
  • 1 pal de canyella.

20 racions

Utensilis

Olla a pressió o normal i cassola de fang.

Elaboració

Partir la carbassa (és molt dura, podem tirar-la al terra o martellejar un ganivet per aconseguir clavar-lo).
La courem a l'olla ràpida uns 40 minuts. Deixarem refredar dins de la seva mateixa aigua.
Treure, les llavors i buidar la carn.
Deixar-los unes 12 hores en un colador, pressionarem perquè perdi tota l'aigua.
Ja podem posar la polpa amb el sucre i la pela de llimona o taronja lligada amb la canyella a coure a poc foc. Millor si es fa en una cassola de fang.
Cal anar remenant i no descuidar-se, afegint una mica de l'aigua de cocció perquè no sens cremi de sobte. Quant "caramelitzi" ja estarà .

1h

Notes

És una bona base per a moltes postres.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3577 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: