Pastis de taronja i xocolata

Ingredients

  • 70 ml oli girasol
  • 3 ous
  • 250 sucre
  • 2 taronges senceres
  • 170 g farina
  • 1 sobre llevat
  • 100 g d'encenalls de xocolata

8 racions

Elaboració

Triturar les taronjes senceres, o bé fer ratlladura amb la pell, treure la part blanca i trossejar la polpa i ficar-ho tot en un bol. Barrejar amb la resta d'ingredients.
Abocar-ho tot en un motlle folrat amb oli i farina.
Coure al forn 180º a llauna mig, entre 50 i 60 minuts.
Desmontllar i presentar al gust.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1454 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!