"Clafoutis" de fruites al gust

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 750g de fruita ben madura
  • 100g de farina
  • 90g de sucre
  • 1 sac de sucre vainillat (opcional)
  • 6 ous
  • 250ml de llet
  • 1 pessic de sal

8 racions

Elaboració

Preescalfar el forn a 180ºC
Pelar, treure el pinyol i tallar la fruita a trossos.
Batre els ous amb la sal.
Barrejar-hi el sucre, la farina i la llet a poc a poc.
Abocar-ho al motlle i ficar-hi els trossos de fruita per sobre i escampats.
Ficar-ho al forn durant 45 minuts, 30 amb el foc de baix i 15 amb el de dalt i baix amb ventilador.
Servir tèbi.

1h

Notes

Aquesta recepta l'hem agafat de l'embolcall d'uns "Clafoutis aux cerises" que vam comprar durant les vacances al sud de França.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

719 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

David Gimeno i Ayuso diu:
Estàs segur de les quantitats? Per a 6 ous i 250 cl de llet, calen entre 400 i 500 g de farina si vols fer-ne una massa mínimament sòlida. Amb 100 grams sospito que et quedarà com un batut que no aguantarà 3/4 de kg de fruita a sobre.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!