Arròs amb llamàntol

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llamàntol d'un quilo aproximadament
  • Marca per paelles [Veure recepta]
  • El meu fumet de peix [Veure recepta]
  • Picada d'all,oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Conyac
  • Oli d'oliva
  • 400 grams d'arròs tipus bomba Montsià

4 racions

Utensilis

Una paellera per cinc racions
Uns estalvis
Una batedora elèctrica
Una safata plana

Elaboració

Primerament, agafem el llamàntol, tallem el cap en dues meitats a lo llarg, el cos el tallem en rodanxes d'un dit de gruix, i les pinces les aixafem amb la ma de morter.
Tot seguit, ho fregim tot plegat a la paellera amb un raig d'oli uns cinc minuts, ho flamegem amb un got de conyac i ho reservem en una safata plana.
Seguidament, en la mateixa paella, fiquem quatre cullerots de marca per paelles juntament amb l'arròs i dos cullerots de picada, i ho remenem tot ben remenat.
Tot seguit, afegim el fumet de peix, fins arribar a les nanses de la paella, i deixem que arrenqui a bullir uns deu minuts.
A continuació, corregim de sal, afegim els trossos de llamàntol, i ho posem en el forn a 180º, perquè s'acabi de coure uns deu minuts més, i ja ho podrem retirar del forn, per deixar-ho reposar cinc minuts, i servir-ho a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2415 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: