Costellam de porc amb mel

Ingredients

  • Costellar de porc 1kg aprox.
  • 220 ml. oli
  • 4 - 5 culleres soperes de mel (mil flors, taronger, etc.) la que agradi mes
  • Al gust
  • Pebre vermell
  • Farigola
  • Romani
  • Alfabrega
  • All picat
  • Julivert
  • Molinet de sal (llimona i romer)

4 racions

Elaboració

Barragem tots el ingredients, quant estigui tot ben barrejat, cobrim el costellar, mentrestant escalfem el forn a 90º coure durant una hora, a la mitja hora girar la carn. pasada l'hora apujem la temperatua a 160º i coem una mitja hora mes aprox.

Nota. pot quedar mes gustos, si la carn la deixem 24 h. a la nevera, macerant amb la barreja

2h 10min

Notes

si ho acompanyem amb amanida i patates i tomàquet al caliu, pot servir com a plat únic


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

807 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!