Galettes bretonnes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: França → Bretanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Llet semi-descremada: 25 cl
  • Mantega sense sal: 60 g
  • Ous: 1
  • Farina de blat: 70 g
  • Farina de Fajol (blat sarraí): 55 g
  • Sal: 2 pessics

6 racions

Utensilis

Paella plana de fer creps o bé una planxa gran.

Elaboració

En un bol, posar la farina i la sal. Trencar l'ou i barrejar una mica, a continuació, afegir a poc a poc la llet, batent vigorosament.
Fondre la mantega i afegir a la pasta.
Deixar reposar durant 1 h a la nevera.
Quallar les galettes en una planxa calenta fins que tota la massa quedi cuita.
Després es poden farcir amb el que volguem. Ull, que és una recepta per farcits salats: ous, formatge, pernil, espinacs, salmo, enciam, tomaca, etc.
A la foto surt amb formatge, ous i pernil. Deliciosa.

1h 30min

Notes

Als meus xiquets els encaten les galettes, que son germanes de les creps, però salades i més consistents. Ja he trobat la recepta per fer-les a casa!!!!


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

965 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!