Galettes bretonnes
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Crep
Típica de: França → Bretanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Llet semi-descremada: 25 cl
- Mantega sense sal: 60 g
- Ous: 1
- Farina de blat: 70 g
- Farina de Fajol (blat sarraí): 55 g
- Sal: 2 pessics
6 racions
Utensilis
Paella plana de fer creps o bé una planxa gran.
Elaboració
En un bol, posar la farina i la sal. Trencar l'ou i barrejar una mica, a continuació, afegir a poc a poc la llet, batent vigorosament.
Fondre la mantega i afegir a la pasta.
Deixar reposar durant 1 h a la nevera.
Quallar les galettes en una planxa calenta fins que tota la massa quedi cuita.
Després es poden farcir amb el que volguem. Ull, que és una recepta per farcits salats: ous, formatge, pernil, espinacs, salmo, enciam, tomaca, etc.
A la foto surt amb formatge, ous i pernil. Deliciosa.
1h 30min
Notes
Als meus xiquets els encaten les galettes, que son germanes de les creps, però salades i més consistents. Ja he trobat la recepta per fer-les a casa!!!!
Etiquetes: Entrants Sopars informals Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2300 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.