Galettes bretonnes
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Crep
						
						Típica de:  França → Bretanya
 França → Bretanya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Llet semi-descremada: 25 cl
- Mantega sense sal: 60 g
- Ous: 1
- Farina de blat: 70 g
- Farina de Fajol (blat sarraí): 55 g
- Sal: 2 pessics
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Paella plana de fer creps o bé una planxa gran.
Elaboració
							En un bol, posar la farina i la sal. Trencar l'ou i barrejar una mica, a continuació, afegir a poc a poc la llet, batent vigorosament.
Fondre la mantega i afegir a la pasta. 
Deixar reposar durant 1 h a la nevera.
Quallar les galettes en una planxa calenta fins que tota la massa quedi cuita.
Després es poden farcir amb el que volguem. Ull, que és una recepta per farcits salats: ous, formatge, pernil, espinacs, salmo, enciam, tomaca, etc. 
A la foto surt amb formatge, ous i pernil.  Deliciosa.
														
 1h 30min
 1h 30min 
Notes
Als meus xiquets els encaten les galettes, que son germanes de les creps, però salades i més consistents. Ja he trobat la recepta per fer-les a casa!!!!
 Etiquetes: 
						Entrants  Sopars informals
 
						Etiquetes: 
						Entrants  Sopars informals  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2723 visites.
 2723 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Sopes i cremes
 Sopes i cremes Altres
 Altres 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  
 
 Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram