Canelons de Llonganissa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba, en oli, durant 3 minuts, afegeix el vi i deixa reduir 6 minuts.
Després posa els alls, l'api i la pastanaga i cou durant 15 minuts.
Afegeix la llonganissa, en rodanxes i sense la pell i a continuació la carn de vedella.
Quan la carn estigui cuita, salpebra al gust i passa-per la trituradora.
Omple els canelons i cobreix amb salsa beixamel.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se