Canelons Romanov

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, daura la cansalada i ofega la ceba.
Incorpora els xampinyons i quan ja no quedi aigua, afegeix la vedella i cou durant 15 minuts a foc mitjà.
Aparta del foc, barreja els rovells d'ou, i torna al foc sense deixar de remenar, fins que espesseixi.
Incorpora seguidament el formatge, la sal, el pebre al gust i el cerfull picat.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi el formatge i gratina al gust


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se