Canelons Rossini

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bull el cervell i pica la ceba i el pernil
En una cassola ofega la ceba en la mantega.
Quan estigui tova afegeix la carn i els fetges, i cou fins que es facin bé.
Afegeix la farina, el xerès i el brandi, i deixa fins que redueixi.
Passa tot per la picadora amb el pernil, el cervell, la tòfona i el foie gras.
De nou posa tot a la cassola, i al foc, afegeix l'extracte de tomàquet i l'ou, i sense deixar de remena, incorpora el brou, la llet, la nou moscada, el pebre al gust, la sal i el llorer.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa d'api, escampa-hi formatge i gratina al gust


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se