Terrina de vedella

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Esbandeix el motlle de terrina amb aigua freda.
Forra amb plàstic transparent de cuina i greixa amb una mica d’oli.
Posa les múrgoles en remull en aigua freda,
Separa 2 filets de conill i pica finament els filets restants amb la vedella
Posa la carn picada en un bol i barreja amb la cansalada, la crema, els ous, el xeres, el gel, la sal, el pebre i el pebre vermell
En la picadora, tritura molt fi i a petites porcions, la barreja preparada
Pica finament les escalunyes i el marduix
Esbandeix i esprem les múrgoles
Barreja bé els festucs amb la carn preparada
Preescalfa el forn a 140 graus.
Omple amb una cullera la meitat de la massa al motlle de terrina i aplana bé
Col·loca els dos filets reservats al mig de la terrina, i acaba d'omplir amb el rest de la massa, aplana bé i cobreix amb paper d’alumini
Col·loca la forma sobre una safata per enfornar amb vores altes.
Posa la safata al centre del forn i omple amb aigua bullent.
Cou la terrina uns 90 minuts.
Treu la terrina del forn
Posa una peca de cartó al damunt de la terrina i col·loca un pes a sobre, (per exemple 1 cartó de llet)
Deixa refredar la terrina en el motllo
Treu el pes, el cartó i el paper d’alumini
dissol el Sulzpulver en aigua calenta, afegeix el xeres i deixa refredar fins que és comenci a solidificar
Aboca sobre la superfície de la terrina i deixa refredar a la nevera
Desemmotlla la terrina del motllo
Treu l'embolcall de plàstic transparent de cuina i talla curosament en trossos d'uns 2 cm

Notes

Per a 1 motlle de terrina d’aproximadament 1 litre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se