Curri de peix amb anacard
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de filet de peix blanc
- 2 cullerades de mantega
- 1 ceba gran
- 3 grans d'all
- 3 xilis secs
- 1 culleradeta de pasta de tomàquet
- 1 tros de gingebre (o 3 culleradetes de gingebre en pols)
- 1/2 manat de coriandre fresc
- 100 ml de iogurt
- Pebre i sal
- Curry (amb espècia) al gust
Elaboració
Pica la Ceba, el gingebre i l'all ben fi.
Talla els filets de peix en trossos de la mida d'un mos.
Escalfa la mantega amb xilis secs sencers.
Afegeix la ceba, el gingebre i l'all, mentre s'agita, retira els xilis.
Agrega els trossos de peix i fregeix durant 3 minuts. Redueixi el foc,i afegeix el curri (barreja d'espècies).
Agrega el iogurt, la pasta de tomàquet, 1 decilitre d'aigua i el coriandre finament picat. Cuina a foc lent i tapat per altres 7 minuts.
Serveix amb arròs basmati, l’arròs barrejat amb espinacs i anacards torrats a la paella sense oli
Comparteix aquesta recepta: