Curri de peix amb anacard

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica la Ceba, el gingebre i l'all ben fi.
Talla els filets de peix en trossos de la mida d'un mos.
Escalfa la mantega amb xilis secs sencers.
Afegeix la ceba, el gingebre i l'all, mentre s'agita, retira els xilis.
Agrega els trossos de peix i fregeix durant 3 minuts. Redueixi el foc,i afegeix el curri (barreja d'espècies).
Agrega el iogurt, la pasta de tomàquet, 1 decilitre d'aigua i el coriandre finament picat. Cuina a foc lent i tapat per altres 7 minuts.
Serveix amb arròs basmati, l’arròs barrejat amb espinacs i anacards torrats a la paella sense oli


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se