Lasanya de xampinyons amb salsa de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les cebes a mitges llunes i fregeixen en força oli d'oliva, afegeix el xampinyons netejats i cou fins que tinguin un bonic color daurat.
Afegeix el cava o vi blanc sec i deixa coure fins a reduir el líquid.
Afegeix l’all picat o premsat, la mostassa i les herbes de Provença, assaonar amb sal i pebre.
Finalment, agrega el formatge parmesà ratllat, i aparta del foc.
Escalfa la mantega, afegeix la farina i bat amb un batedor. Afegeix a poc a poc la llet, cuina a foc lent i mescle bé.
Talla en trossos petits el formatge de cabra, barreja amb la ratlladura de llimona i afegeix a la salsa. Porta a ebullició, i mentre l'agites, afegeix amb cura la sal i reserva.
Col•loca alternativament plaques de lasanya, barreja de xampinyons, i capes de salsa en una safata de forn, la ultima capa ha de ser de salsa
Situa la safata al forn prees calfat a 180 graus i cou durant aproximadament 25 minuts o fins que tingui un color ben daurat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se