Bajoques farcides (recepta d'Alcoi)

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Es sofregeix tot. Es tritura el tomàquet i s'afegeix al sofregit. Quan estiga gairebé fet se li tira all, julivert i una mica de safrà. Es remena bé i s'hi afegeix l'arròs. Amb el foc apagat es barreja al sofregit..
Es netegen bé els pebrots, reservant el mugró, i s'omplen amb l'arròs per igual i més o menys per la meitat perquè puga créixer l'arròs. Es tapen ajudant-se de palets i s'emboliquen amb paper alumini. Es couen al forn entre una hora i hora i mitja.
La mesura de l'arròs és de 1 got per a dues persones. I a menjar

1h 30min

Notes

Encara que diu bajoques, cal comprar pebreres vermelles!!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se