Bajoques farcides (recepta d'Alcoi)

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 pebreres de 200 grs. Sense cap defecte.
  • 250 gr. De carn picada meitad porc meitad vedella
  • 1 tallaeta de tonyna a tacos (millor de zorra)
  • 3 llonganisses blanques
  • 1 tallaeta de magre
  • 1/2 k de tomaques madures (o de pot)

Elaboració

Es sofregeix tot. Es tritura el tomàquet i s'afegeix al sofregit. Quan estiga gairebé fet se li tira all, julivert i una mica de safrà. Es remena bé i s'hi afegeix l'arròs. Amb el foc apagat es barreja al sofregit..
Es netegen bé els pebrots, reservant el mugró, i s'omplen amb l'arròs per igual i més o menys per la meitat perquè puga créixer l'arròs. Es tapen ajudant-se de palets i s'emboliquen amb paper alumini. Es couen al forn entre una hora i hora i mitja.
La mesura de l'arròs és de 1 got per a dues persones. I a menjar

1h 30min

Notes

Encara que diu bajoques, cal comprar pebreres vermelles!!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2952 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: