Patates amb fredolics

Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Pelem les patates, les tallem a daus i les posem a bullir. Quant estiguin ben tendres les retirem del foc, les colem i les xafem fins aconseguir una massa homogènia.
Netegem els fredolics, escalfem una mica d'oli en una paella i coem els fredolics, començaran a treure aigua, un cop aquesta hagi reduït afegim els all picat, i donem unes quantes voltes. Posem la patata xafada i ho anem barrejant. Salpebrem al gust

30min

Notes

Els fredolics es poden substituir per camagrocs.
Es un plat per servir calent en dies de fred


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se