Remenat d'ous amb Romanesco

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el romanesco en remets petits i cou al dente, un cop cuit refreda amb aigua ben freda
Talla el cibulet petit i bat amb els ous, la crema agra i una mica de sal.
Calenta lleugerament l'oli o la mantega en una paella, afegeix el batut d’ous i deixa que els ous vagin coent a foc lent.
Col•loca el remenat d’ous en una safata de forn. Distribueix a la safata, els tomàquets xerri tallats en meitats, el pernil en tires fines i els remets de romanesco, escampa-hi el formatge i assaona al gust.
Col•loca la safata, en el forn prees calfat a 200 graus, al segon prestatge de la part baixa i cou aproximadament durant uns 10 minuts


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se