Ous enfonsats amb niu d'espinacs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela i talla els alls i les escalunyes a daus.
Sofregeix amb la margarina calenta, afegeix els espinacs i cuina a foc lent, cobreix amb una tapa, i cuina fins que es descongeli l'espinac. A continuació, afegeix al voltant de 2/3 de la crema, les patates, els quatre ous i el formatge Edam.
Assaona al gust amb sal gruixuda, pebre i nou moscada. Deixa reposar aproximadament uns 3 minuts i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se