Risotto de vainilla amb espàrrecs i cerfull

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Sofregeix la ceba en la mantega.
Afegeix l'arròs i salta fins que estigui transparent
Agrega l'all premsat i desglaça amb el vi blanc, cou fins a la total evaporació del vi.
Aboca a poc a poc el brou. Afegeix els espàrrecs i la beina de vainilla.
Bes afegint el brou restant a mesura que l'arròs el vagi absorbint.
Cou a foc mitjà remenant sovint, durant 15 a 18 minuts o fins que l’arròs estigui al dente.
Aboca el suc de llimona i salpebra al gust.
El risotto ha de tenir una consistència espessa.
Afegeix i barreja la mantega, el sbrinz i el cerfull.
Retira del foc i deixa reposar tapat 5 minuts.
Retira la beina de vainilla i serveix en plats fondos escalfats
Escampa formatge Sbrinz i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se