Gratinat d'hivern amb formatge Raclette

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les patates en cubs de mida d'un mos.
Talla per la meitat la ceba i talla en tires, fregeix la mb oli.
Talla la col en tires fines i afegeix junt amb les patates.
Talla els tomàquets secs a trossos i fregeix breument.
Aboca la crema i assaona amb una mica de sal i pebre.
Distribueix en plats per gratinar.
Calenta el forn a una temperatura a la part de dalt de 200 graus
Introdueix llesques de formatge a la barreja de col i patata.
Pica en trossos grans les avellanes i escampa pel damunt.
Gratina al centre del forn durant uns 10 minuts i seveix deseguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se