Canelons a la "Niçoise"

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, ofega la ceba, ben picada.
Quan estigui tova, afegeix les panses i els pinyons. Després afegeix els espinacs, els ous lleugerament batuts i el concentrat de tomàquet, s'assaona amb nou moscada i sal.
Retira la cassola del foc, incorpora el formatge parmesà i barreja bé amb una espàtula de fusta.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de ceba i gratina al gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se