Rotlle d'espinacs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Rotlle:

Farciment:

4 racions

Elaboració

Pica l'espinac i l'all, barreja amb els rovells d'ou i assaona al gust amb sal, pebre i nou moscada.
Bat les clares d'ou a punt de neu i amb cura barreja en la massa d'espinacs.
Estén uniformement, amb un gruix aproximat d'1 a 1,5 cm, sobre una safata de forn coberta amb paper d’enfornar.
Enforna a 200 graus durant uns 8 a 10 minuts.
Per el farciment, barreja els tomàquets tallats a daus amb les herbes i el formatge ratllat, assaona i distribueix sobre el rotlle d'espinacs, entrulla immediatament.
Per tindre un rotlle groguenc, barrege una mica de safrà a la massa d’espinacs.
Per a un rotlle vermellós afegeix 2 culleradetes de puré de tomàquet concentrat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se