Rotlle d'espinacs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Rotlle:

  • 3 rovells d'ou
  • 1 gra d'all
  • ½ culleradeta de sal
  • ½ culleradeta de pebre
  • ½ culleradeta de nou moscada
  • 350 grams d'espinacs
  • 3 clares d'ou

Farciment:

  • 4 tomàquets a quadres
  • 2 cullerades d'herbes aromatiques picades
  • 100 grams de formatge Sbrinz mòlt
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Pica l'espinac i l'all, barreja amb els rovells d'ou i assaona al gust amb sal, pebre i nou moscada.
Bat les clares d'ou a punt de neu i amb cura barreja en la massa d'espinacs.
Estén uniformement, amb un gruix aproximat d'1 a 1,5 cm, sobre una safata de forn coberta amb paper d’enfornar.
Enforna a 200 graus durant uns 8 a 10 minuts.
Per el farciment, barreja els tomàquets tallats a daus amb les herbes i el formatge ratllat, assaona i distribueix sobre el rotlle d'espinacs, entrulla immediatament.
Per tindre un rotlle groguenc, barrege una mica de safrà a la massa d’espinacs.
Per a un rotlle vermellós afegeix 2 culleradetes de puré de tomàquet concentrat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1471 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: