Rotlle d'espinacs
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Rotlle:
- 3 rovells d'ou
- 1 gra d'all
- ½ culleradeta de sal
- ½ culleradeta de pebre
- ½ culleradeta de nou moscada
- 350 grams d'espinacs
- 3 clares d'ou
Farciment:
- 4 tomàquets a quadres
- 2 cullerades d'herbes aromatiques picades
- 100 grams de formatge Sbrinz mòlt
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Pica l'espinac i l'all, barreja amb els rovells d'ou i assaona al gust amb sal, pebre i nou moscada.
Bat les clares d'ou a punt de neu i amb cura barreja en la massa d'espinacs.
Estén uniformement, amb un gruix aproximat d'1 a 1,5 cm, sobre una safata de forn coberta amb paper d’enfornar.
Enforna a 200 graus durant uns 8 a 10 minuts.
Per el farciment, barreja els tomàquets tallats a daus amb les herbes i el formatge ratllat, assaona i distribueix sobre el rotlle d'espinacs, entrulla immediatament.
Per tindre un rotlle groguenc, barrege una mica de safrà a la massa d’espinacs.
Per a un rotlle vermellós afegeix 2 culleradetes de puré de tomàquet concentrat.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1471 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.