Risotto al Vi Negre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

150 g de formatge Winzer Clàssic (Fes servir Parmesa)
Posa la ceba picada i l'all en la mantega escalfada i cou a foc suau fins que es vegi vidriosa de calor (uns 10 minuts).
Aboca al risotto la meitat del vi, deixa que bulli a foc lent fins que sagi reduït per complet, en aquest moment, aboca el rest del vi negre i deixeu que bulli de nou.
Durant tot el temps de cocció (uns 18 minuts), afegeix repetidament brou de carn calent i remena amb freqüència.
En el moment de servir afegeix el formatge ratllat al risotto


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se