Canelons Niça

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli posa la ceba picada fina i deixa daurar.
Afegeix l'all fins que desprengui l'aroma, i després els pebrots picats petits.
Fregeix fins que estigui tot tou.
Afegeix les albergínies i quan estiguin toves, els carabassons picats fins.
Quan els carabassons estiguin tous, incorporar el tomàquet ratllat, deixa consumir l'aigua i salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de ceba i gratina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se