Canelons Niça
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 500 grams d'albergínies.
- 500 grams de carabassons.
- 250 grams de pebrots.
- 250 grams de tomàquets madurs.
- 4 cebes.
- 4 grans d'all.
- Oli.
- Sal
- Pebre
Elaboració
En una cassola amb oli posa la ceba picada fina i deixa daurar.
Afegeix l'all fins que desprengui l'aroma, i després els pebrots picats petits.
Fregeix fins que estigui tot tou.
Afegeix les albergínies i quan estiguin toves, els carabassons picats fins.
Quan els carabassons estiguin tous, incorporar el tomàquet ratllat, deixa consumir l'aigua i salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de ceba i gratina.
Comparteix aquesta recepta: