Rodanxes de pit de pollastre farcides al microones

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

1. Disposeu els pits de pollastre sobre un film de manera que estigui sobreposat.
2. Poseu a sobre el pernil i el formatge.
3. Enrotlleu i amb les puntes del fil feu-ho girar com si for un caramel.
4. Poseu-ho al microones durant 4 o 5 minuts a màxima potència (800 Watt). Si no teniu microones ho podeu fer amb aigua bullent i quan arrenqui al bull ho deixeu durant 4 o 5 minuts.
5. Deixeu-ho que s'adapti a la temperatura, i treieu el film i talleu a rodanxes.

10min

Notes

Podeu utilitzar qualsevol tipus de farcit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se