Broquetes de Carn mòlta amb Pasta cremosa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Broquetes:

Tallarines:

4 racions

Elaboració

Broquetes:

Calenta en una paella antiadherent la mantega, sofregeix la ceba i l’all, retira en un bol i deixa refredar
Prepara una paella
Preescalfa el forn a 60 graus, i col•loca els plats i la safata perquè s’escalfin
Barreja la carn i tots els ingredients fins i incloent el julivert a la ceba i l'all reservats en el bol, assaona al gust.
Pasta a mà fins que tot estigui ben barrejat, divideix la massa en 12 porcions, amb les mans humides forma els rotllos d'uns 8 cm de llarg i enganxa a les broquetes
Arrebossa les broquetes en els flocs de civada.
Escalfa la mantega clarificada en una paella i fregeix en porcions a foc suau les broquetes durant uns 8 minuts, treu i reserva a la calor

Tallarines:

Cou la pasta lleugerament al dente, en aigua bullent amb sal, escorre-la i reserva.
En la mateixa cassola calenta la mantega.
Afegeix els porros, sofregeix uns instants junt amb el Curri.
Afegeix l'aigua, tapa i continua bullint durant uns 5 minuts. Agrega la crema de llet i continua la cocció, assaona al gust, i afegeix la pasta reservada, barreja bé i deixa que no mes s’escalfi


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se