Canelons de Pastanagues i Bolets

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli ofega la ceba i afegeix l'all picat i el julivert.
Incorpora després els bolets nets i fregeix durant 5 minuts.
Afegeix les pastanagues escorregudes, xafa i barreja bé amb una espàtula de fusta.
Incorpora el pa ratllat, l'ou dur picat, la nou moscada i assaona al gust.
Finalment afegeix el formatge aixafat i barreja bé tots els ingredients.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet, empolvora amb formatge i gratina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se