Canelons de Pastanagues i Bolets

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 1 quilo de pastanagues bullides.
  • 100 grams de bolets secs remullats com a mínim 2 hores.
  • 100 grams de formatge de Burgos.
  • 1 ceba petita picada.
  • 1 gra d'all picat.
  • 1 cullerada de julivert picat.
  • 1 ou dur.
  • 1 cullerada de pa ratllat.
  • Nou moscada, oli i sal.

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli ofega la ceba i afegeix l'all picat i el julivert.
Incorpora després els bolets nets i fregeix durant 5 minuts.
Afegeix les pastanagues escorregudes, xafa i barreja bé amb una espàtula de fusta.
Incorpora el pa ratllat, l'ou dur picat, la nou moscada i assaona al gust.
Finalment afegeix el formatge aixafat i barreja bé tots els ingredients.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet, empolvora amb formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: