Canelons de Pastanagues i Bolets
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 1 quilo de pastanagues bullides.
- 100 grams de bolets secs remullats com a mínim 2 hores.
- 100 grams de formatge de Burgos.
- 1 ceba petita picada.
- 1 gra d'all picat.
- 1 cullerada de julivert picat.
- 1 ou dur.
- 1 cullerada de pa ratllat.
- Nou moscada, oli i sal.
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli ofega la ceba i afegeix l'all picat i el julivert.
Incorpora després els bolets nets i fregeix durant 5 minuts.
Afegeix les pastanagues escorregudes, xafa i barreja bé amb una espàtula de fusta.
Incorpora el pa ratllat, l'ou dur picat, la nou moscada i assaona al gust.
Finalment afegeix el formatge aixafat i barreja bé tots els ingredients.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet, empolvora amb formatge i gratina.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
937 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.