Amanida estiuenca d'alvocat, xerris i gambetes amb vinagreta d'alvocat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un atuell gran
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, preparem la vinagreta d'alvocat com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, netegem els alvocats, els pelem, els tallem a quadrets mitjans i els posem en l'atuell. Seguidament, tallem els tomàquets xerris per la meitat i els posem juntament amb els alvocats. A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim les gambetes durant tres minuts, les refredem amb aigua freda, i les posem juntament, amb els alvocats i els xerris.
A continuació, afegim la vinagreta d'alvocat, ho remenem tot plegat, i ja podem muntar el plat i treure a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se