Pomes en pijama

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al farciment:

4 racions

Elaboració

Per al farciment barreja les ametlles, la crema agra i el sucre.
Afegeix el suc i la pela de llimona ben fina.
Pela les pomes, i elimina el cor i les llavors.
Pinzella les pomes amb de suc de llimona.
Prees calfa el forn a 200 graus.
Talla el quadrat de pasta de full a quarts.
Reparteix el farciment en les pomes.
Col·loca les pomes en el centre dels quadrats de massa.
Pinzella les vores amb una mica d'aigua.
Enganxa els triangles dels quadrats de pasta i es tanquen.
Pinta la massa amb el rovell d'ou.
Cou al centre del forn durant uns 20 minuts o fins que tinguin un color daurat.
Retira i serveixi tebi.
En lloc d'utilitzar ametlles es pot fer amb avellanes.
Per al farciment es poden afegir 1 cullerada de panses.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se