Crema de carabassa i mongetes de santa pau
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 200 grs de carbassa
- 3 tomatas
- 2 canonets de canyella
- 300 grs de mongetes de Santa Pau
- Salo, oli
- Aigua
- Mel
Elaboració
Fregiu 1 ceba en una olla i quan estigui roseta afegiu 200 grs de carbassa i 3 tomàquets pelats i sense llavors, doneu un parell de voltes i aboqueu 1 litre i mig d'aigua aproximadament.
Deixeu que bulli junt amb 2 canonets de canyella fins que la carbassa estigui tova.
Afegiu 300 grs mongetes de Sta Pau que las podeu comprar ja cuites (hi ha conserves que surten molt bé per exemple de la marca Aranca) i que cogui tot junt 10 minuts més.
Retireu la canyella i passeu pel turmix.
serviu i decoreu amb mel.
Comparteix aquesta recepta: