Crema de carabassa i mongetes de santa pau

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ceba
  • 200 grs de carbassa
  • 3 tomatas
  • 2 canonets de canyella
  • 300 grs de mongetes de Santa Pau
  • Salo, oli
  • Aigua
  • Mel

4 racions

Elaboració

Fregiu 1 ceba en una olla i quan estigui roseta afegiu 200 grs de carbassa i 3 tomàquets pelats i sense llavors, doneu un parell de voltes i aboqueu 1 litre i mig d'aigua aproximadament.
Deixeu que bulli junt amb 2 canonets de canyella fins que la carbassa estigui tova.
Afegiu 300 grs mongetes de Sta Pau que las podeu comprar ja cuites (hi ha conserves que surten molt bé per exemple de la marca Aranca) i que cogui tot junt 10 minuts més.
Retireu la canyella i passeu pel turmix.
serviu i decoreu amb mel.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1735 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: