Canelons de pollastre de pagès i carbassa amb crema d'idiàzabal
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 12 plaques de canelons.
- 2 cuixes de pollastre de pagés desossades.
- 1 ceba
- 300 gr de carbassa
- 2 cullerades soperes de farina
- 1 cullerada de mantega
- 300 cl de crema de llet
- Llet
- Formatge Idiazàbal
4 racions
Elaboració
Sofregim el pollastre amb la mantega i una mica d’ oli per que no es cremi la mantega. Quan estigui una mica dauradet, afegim la ceba tallada a trossos i la carbassa.
Quan esta tot rostit, ho piquem, afegim dos cullerades soperes de farina i remenem. Afegirem la llet.
Bullim les plaques de canelons
Farcim els canelons
Escalfem la crema de llet amb una mica de mantega i la pell del formatge idiazàbal, retirem la pell passats uns minuts i ratllem 100 gr. de formatge i l’afegim.
Banyem els canelons amb la salsa d’ idiazàbal, ratllen més idiazàbal per sobre i gratinem.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2547 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.