Ous amb Salsa de Mostassa i Estragó

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Neteja les patates a fons i cou en aigua salada durant uns 20 minuts.
Cuina els ous durant 9 minuts.
Escalfa l'oli, en una cassola.
Afegeix la farina.
Aboca la llet i el brou, cou, i no deixis de remoure.
Afegeix sal i pebre i assaona amb la mostassa.
Refreda els ous amb aigua freda, pela i escalfa de nou en la salsa
Esbandeix l'estragó, talla en tires fines i barreja amb la salsa de mostassa.
Escorre les patates, no és necessari pelar.
Prepara els plats amb les patates, ous i salsa de mostassa.
Serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se