Crostini de Raclet amb Coliflor

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Bull 1 coliflor just al dente, escorre i deixa refredar.
Col•loca el pernil repartit amb 4 plats individuals, sobre el pernil estén 8 llesques de formatge i cobreix, amb els remets de coliflor.
Tritura la resta de formatge junt amb el pa ratllat fins a obtenir una massa grumollosa, barreja amb cibulet i reparteix sobre la coliflor.
Escampa els pinyons a la part superior i assaona al teu gust.
Col•loca 2 plats enmig del forn prees calfat a 200 graus i serveix.
Després enforna els 2 plats restants. Així el formatge estarà sempre calent.
Serveix amb pa integral, pa de poble, bagueta o patates al forn


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se