Crostini de Raclet amb Coliflor

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 coliflor petita
  • Aigua salada
  • 8 talls de pernil
  • 350 g de formatge Raclet Suís, a rodanxes
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • ¾ d'un remet de cibulet
  • 2 o 3 cullerades de pinyons
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Bull 1 coliflor just al dente, escorre i deixa refredar.
Col•loca el pernil repartit amb 4 plats individuals, sobre el pernil estén 8 llesques de formatge i cobreix, amb els remets de coliflor.
Tritura la resta de formatge junt amb el pa ratllat fins a obtenir una massa grumollosa, barreja amb cibulet i reparteix sobre la coliflor.
Escampa els pinyons a la part superior i assaona al teu gust.
Col•loca 2 plats enmig del forn prees calfat a 200 graus i serveix.
Després enforna els 2 plats restants. Així el formatge estarà sempre calent.
Serveix amb pa integral, pa de poble, bagueta o patates al forn


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

866 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Bon dia amics del Fòrum
Ja he tornat de la meva escapada per Cantàbria, en els dies vinents passare alguna recepta típica que he "robat" per aquelles terres.
Una forta abraçada per a tots i totes. joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: