Focaccia aromática (Coca Italiana)

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la massa:

Per al farciment:

6 racions

Elaboració

Per a la massa:

Barreja la farina, la sal, el sucre i el llevat en un bol. Afegeix el romaní, l’aigua i l'oli, barreja i pasta fins a obtenir una massa suau i llisa. Tapa i deixa reposar a temperatura ambient aproximadament 1 hora o fins que hagi doblat el volum.

Per al farciment:

Barreja els tomàquets i tots els ingredients, inclòs el pebre, tapa i deixa macerar uns 30 minuts.

Forma:

Posa la massa sobre una safata folrada amb paper de forn, estira fins a obtenir al voltant d'1 cm de gruix. Amb els dits fes uns buits damunt de la massa, pinzella la massa amb oli, escampa el tomàquet pel damunt i s'empolvora amb, Flor de Sal.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se