Focaccia aromática (Coca Italiana)

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la massa:

  • 500 g de farina blanca
  • 1 culleradeta i mitja de sal
  • ½ culleradeta de sucre
  • ½ cub de llevat (20 g) esmicolat,
  • 1 cullerada de romaní, picat finament
  • 325 grams d'aigua tèbia
  • 3 cullerades d'oli d'oliva

Per al farciment:

  • 500 g de tomàquets (per exemple: Tomàquets de pera), tallats en trossos
  • 2 grans d'alls picats,
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • Una mica de pebre
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • ½ culleradeta de sal
  • 75 g de parmesà
  • 50 g de ruca
  • 2 pessics de Flor de Sal

6 racions

Elaboració

Per a la massa:

Barreja la farina, la sal, el sucre i el llevat en un bol. Afegeix el romaní, l’aigua i l'oli, barreja i pasta fins a obtenir una massa suau i llisa. Tapa i deixa reposar a temperatura ambient aproximadament 1 hora o fins que hagi doblat el volum.

Per al farciment:

Barreja els tomàquets i tots els ingredients, inclòs el pebre, tapa i deixa macerar uns 30 minuts.

Forma:

Posa la massa sobre una safata folrada amb paper de forn, estira fins a obtenir al voltant d'1 cm de gruix. Amb els dits fes uns buits damunt de la massa, pinzella la massa amb oli, escampa el tomàquet pel damunt i s'empolvora amb, Flor de Sal.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2474 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: