Cargols amb salsa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola de fang

Elaboració

1º bullir els cargols durant dos hores i si posa lo seguent aigua,fonoll,1 cabeza de alls,fulles de llaure.
2º fe un sofregit amb lo seguent, seba, tomaquet,os de pernil, carn magre, cansalada del coll, trozets de pernil.
3º posa als cargols al sobregit i cubrirlos amb caldo de vadella o pollastre, la picada el pebre negra el pebre vermell 2 bitxos petits, i es rectifica de sal i que faci chup chup durant 30 minuts i cap a la taula.

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se