Cargols amb salsa
Ingredients
- 1 kg de cargols, fonoll,alls,fulles de lleure.pel fe el sobregit es posa el seguen seba, tomaquet,1 os de pernil,carn magre del coll,cansalada del coll,trozets de pernil.
- Per fe la picada ametlles,avellanes,alls,julivert.
- Pebre negra, pebre vermell,bitxos,sal.
4 racions
Utensilis
Cassola de fang
Elaboració
1º bullir els cargols durant dos hores i si posa lo seguent aigua,fonoll,1 cabeza de alls,fulles de llaure.
2º fe un sofregit amb lo seguent, seba, tomaquet,os de pernil, carn magre, cansalada del coll, trozets de pernil.
3º posa als cargols al sobregit i cubrirlos amb caldo de vadella o pollastre, la picada el pebre negra el pebre vermell 2 bitxos petits, i es rectifica de sal i que faci chup chup durant 30 minuts i cap a la taula.
3h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2584 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.