Postres de Maduixa amb xocolata i vainilla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina el púding de xocolata d'acord a les instruccions del fabricant, amb 500 ml de llet i després aboca en copes de postres.
Jo col•loco les copes inclinades en un cartó buit d’ous i reservo a la nevera durant 1 hora.
Cou el púding de vainilla, també d'acord a les instruccions, amb 500 ml de llet, i amb cura, aboca sobre el púding de xocolata, col•loca de nou per al voltant d'1 hora a la nevera.
Afegeix les maduixes amb 2 cullerades de sucre en un recipient i tritura fins a obtenir un puré, a continuació, aboca sobre la crema de vainilla.
Reserva en la nevera.
Al moment de servir decora amb festucs picats.
També es pot preparar amb altres fruites.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se