Postres de Maduixa amb xocolata i vainilla
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de púding de xocolata en pols
- 1 paquet de púding de vainilla en pols
- 250 g de maduixes
- 2 cullerades de sucre
- Festucs
- 1 litre de llet
Elaboració
Cuina el púding de xocolata d'acord a les instruccions del fabricant, amb 500 ml de llet i després aboca en copes de postres.
Jo col•loco les copes inclinades en un cartó buit d’ous i reservo a la nevera durant 1 hora.
Cou el púding de vainilla, també d'acord a les instruccions, amb 500 ml de llet, i amb cura, aboca sobre el púding de xocolata, col•loca de nou per al voltant d'1 hora a la nevera.
Afegeix les maduixes amb 2 cullerades de sucre en un recipient i tritura fins a obtenir un puré, a continuació, aboca sobre la crema de vainilla.
Reserva en la nevera.
Al moment de servir decora amb festucs picats.
També es pot preparar amb altres fruites.
Comparteix aquesta recepta: