Quinoa amb fonolls i porros

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el porro per la meitat, al llarg, i renta a fons. Talla a cubs d'1 centímetre, la part blanca i la verda.
Neteja, renta i talla a daus d'1 centímetre el bulb de fonoll.
Pela l'all i pica finament.
Esbandeix la quinoa en un colador, esbandint sempre amb aigua freda fins que l’aigua surti clara.
Escalfa l'oli en una cassola, afegeix el porro, el fonoll i l'all i salta, sense deixar de remenar durant 4 a 5 minuts o fins que comenci a obtenir un color daurat.
Aboca el brou de verdures, porta a ebullició i cuina durant 3 minuts.
Afegeix la quinoa, tapa l'olla i cou a foc lent uns 12 minuts.
Al final del temps de cocció, aireja la quinoa amb una forquilla i assaona amb sal i pebre al gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se