Risotto al Mascarpone

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salteja la ceba amb la mantega, fins que estigui tova, afegeix l'arròs i fregeix fins que transparenti .
Agrega el vi i deixa que redueixi.
Remena regularment i aboca el brou calent a poc a poc durant la cocció. El temps de cocció és d'aproximadament 18 a 20 minuts.
El risotto ha de quedar al dente.
Afegeix el mascarpone i les gambes, remena i reposa uns minuts.
Serveix, amb encenalls de parmesà fets amb un pelador de verdures repartits pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se