Cassoleta de peu de porc desossat amb ou ferrat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

- Desossem molt bé el peu de porc. ( 6 minuts ).
- En una paella amb una mica d'oli d'oliva i sal, saltejem els peus, uns dos minuts d'un costat i dos més de l'altre , han de quedar daurats.( 4 minuts ). Els reservem.
- En la mateixa paella i afegim oli i, fem dos ous ferrats ( no explico el procés, fins i tot Rajoy ho sap fer ). ( 4 minuts )
- En una cassoleta de fang posem de base, mig peu de porc i a sobre l'ou ferrat ( el peu de porc quasi, no es veu )
- Ho trinxem tot i ho barrajem bé.
Ja tenim un plat deliciós i molt econòmic. La creativitat no té fronteres.

15min

Notes

Aquesta recepta me la varen explicat a Can Brossa a la Vall d'Horta (PN de Sant Llorenç del Munt i l'Obac). I l'he fet a casa meva.

La foto és meva però el plat de la foto és de Can Brossa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se