Gazpacho salmantino

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Mortero, mano de mortero,fuente honda

Elaboració

Añadir 3/4 L agua fria en fuente onda.
acontinuación 4 cucharadas soperas de aceite
añadir 1 diente de ajo grande machacado
sal al gusto
vinagre 1 cucharada sopera añadir un poco mas si es poco
pan 1/2 barra de 1/4 controlando que no quede espeso
1/2 cebolla normalita a medias lunas

15min

Notes

Comida comunitaria , refrescante, para acompañar otros platos,


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se